Onsdag d. 20. marts 2019, kl. 19:00

Det fælles aktivitetsudvalg for Lynge-Uggeløse, Eng­holm, Lillerød og Blovstrød kirker præsenterer fore­drag om bogen “Jeg mødte Jesus” med Charlotte Rørth, som har holdt foredrag for fulde huse i kirker i hele landet.

Charlottes bøger har vakt debat, som f.eks. i Sørine Gotfredsens anmeldelse af bogen i 2017, “Vi mødte Jesus,” og konkluderer: “Tilbage står lige nu, at “Vi mødte Jesus” er en vigtig bog, der indbyder alle til ikke blot at overveje den personlige tilgang til kristen­dom, men også hvad det betyder at leve i en tid, hvor respekten for den religiøse erfaring er så lille, at de, der modtager den, nærmest må leve i det skjulte.

Charlotte Rørth taler på vegne af mange mennesker, og man skal være særdeles skråsikkert anlagt i sin egen lille verden for ikke at lytte.”

Der er gratis adgang men plads til et begrænset antal tilskuere. Pladsreservation kan foretages ved at sen­de SMS eller email med navn og antal personer: - SMS til Ulla Petersen på 5059 9961 - email: bakkedraget6@gmail.com

Sted
Blovstrød Sognegård, Kærvej 20, Blovstrød, 3450 Allerød